nytvand

Hjemmeside for Ny Tolstrup Vandværk amba

Kontakt
nytvand@mail.dk

Afbrydelser af vandforsyningen 13. og 14. november

Opdatering onsdag eftermiddag: Vandforsyningen skulle nu være normaliseret. Forholdene har været lidt mere komplicerede end normalt, da Ny Tolstrup Vandværk i en periode har leveret – og fortsat leverer – vand til nabovandværket i Tolstrup. I samarbejde er der fundet frem til et ledningsbrud, og selvom vi stadig pumper mere end normalt for at holde alle forsynede, forventer vi at tanken ikke løber tør igen.

Opdatering tirsdag aften: Vandforsyningen afbrydes igen fra kl. 22 til kl. 6 for at sikre vand i hanerne onsdag morgen. I løbet af onsdagen afbrydes forsyningen i forbindelse med fejlsøgning (ledningsbrud).

På grund af et ekstraordinært stort vandforbrug natten til tirsdag var tanken tidligt om formiddagen tømt, og forsyningen måtte midlertidigt afbrydes. Vandet var tilbage i hanerne fra kl. 13.30, men årsagen til det store forbrug er ikke endeligt fastlagt. Bestyrelsen opfordrer derfor til at bruge vand med omtanke i de kommende dage, så alle har vand nok til det mest nødvendige.