nytvand

Hjemmeside for Ny Tolstrup Vandværk amba

Kontakt
nytvand@mail.dk

Vandet har bismag og lugter

Opdatering tirsdag aften: Rentvandstanken er nu fyldt med frisk vand og vandværket leverer fra tirsdag eftermiddag igen vand fra eget værk.

Opdatering søndag formiddag: Vandkvaliteten er bedre men ikke tilfredsstillende. Derfor får vi nu vand fra Tolstrup Vandværk mens rentvandstanken tømmes helt. Det vil vare lidt, inden ‘eget vand’ i ledningerne er forbrugt.

Opdatering lørdag sen eftermiddag: Udskiftningen af vandet i rentvandstanken forsætter natten over.

Opdatering lørdag formiddag: Vandet smager stadig dårligt, og vandværket har iværksat yderligere tiltag for at få bismagen væk. Vandet i rentvandstanken er under udskiftning igen lørdag.

 

Det er fredag den 21. september konstateret, at vandet i den nordlige del af Ny Tolstrup lugter og har en bismag. Vi har tilkaldt teknikerne, der konkluderede, at forholdene relaterer sig til en ny kompressor til iltning af vandet. Reparationen er i gang og vandet i rentvandstanken er ved at blive udskiftet. Vandet forventes at smage normalt igen senest lørdag morgen.